A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.

Ügyfélszolgálati irodáinkra javasolt az időpontfoglalás

A személyes ügyintézés a fővárosban és a nagyobb városokban található állandó irodákban, valamint az MVM Next által üzemeltetett  kisebb ügyfélszolgálati irodákban érhető el, ahová a gyorsabb ügyintézés végett javasolt az előzetes időpontfoglalás. A postai ügyfélszolgálati irodákban nem szükséges előzetes időpontfoglalás.

Időpontfoglalás:

www.mvmnext.hu/idopontfoglalas

Arra kérjük ügyfeleinket, hogy az előzetesen lefoglalt időpontra érkezzenek pontosan, és hozzák magukkal a szükséges igazolványokat, dokumentumokat, valamint a gördülékeny ügyintézés érdekében a kitöltött formanyomtatványokat.

A szükséges dokumentumokról itt érhető el bővebb információ:

www.mvmnext.hu/aram/Dokumentumtar
www.mvmnext.hu/foldgaz/Dokumentumtar

Továbbra is arra buzdítjuk ügyfeleinket, hogy ha tehetik, válasszák a legtöbb ügy intézésére alkalmas online ügyfélszolgálatot, mobilapplikációt, telefonos, vagy írásos ügyfélszolgálatot. Honlapunkon minden információ megtalálható az elektronikus ügyintézésről, a regisztráció az online ügyfélszolgálaton vagy a mobilapplikációban néhány percet vesz csupán igénybe.

Telefonos ügyfélszolgálat

06 20 474 9999, 06 30 474 9999,
06 70 474 9999, 06 1 474 9999

Online ügyfélszolgálat

www.mvmnext.hu/foldgaz/Ugyfelszolgalat
www.mvmnext.hu/aram/Ugyfelszolgalat

Írásos ügyfélszolgálat

ugyfelszolgalat@mvm.hu

MVM Next Energiakereskedelmi Zrt., 1439 Budapest, Pf. 700