A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.

Ügyfélszolgálati irodáink kizárólag előzetes időpontfoglalással látogathatók

A személyes ügyintézés a fővárosban és a nagyobb városokban elérhető állandó irodákban, valamint az MVM Next által üzemeltetett fiókirodákban kizárólag előzetes időpont-egyeztetést követően érhető el, ugyanakkor a postai fiókirodákban nem szükséges az előzetes időpontfoglalás.

Időpontfoglalás:

www.mvmnext.hu/idopontfoglalas

Az MVM Next az irodákat folyamatosan fertőtleníti, valamint minden helyszínen több kézfertőtlenítőt is kihelyezett. Az irodákba csak maszkban lehet belépni, kísérő nélkül.  Arra kérjük ügyfeleinket, hogy az előzetesen lefoglalt időpontra érkezzenek pontosan, és hozzák magukkal a szükséges igazolványokat, dokumentumokat, valamint a gördülékeny ügyintézés érdekében a kitöltött formanyomtatványokat.

A szükséges dokumentumokról itt érhető el bővebb információ:

www.mvmnext.hu/aram/Dokumentumtar
www.mvmnext.hu/foldgaz/Dokumentumtar

Továbbra is arra buzdítjuk ügyfeleinket, hogy ha tehetik, válasszák a legtöbb ügy intézésére alkalmas online ügyfélszolgálatot, mobilapplikációt, telefonos, vagy írásos ügyfélszolgálatot. Honlapunkon minden információ megtalálható az elektronikus ügyintézésről, a regisztráció az online ügyfélszolgálaton vagy a mobilapplikációban néhány percet vesz csupán igénybe.

Telefonos ügyfélszolgálat

06 20 474 9999, 06 30 474 9999,
06 70 474 9999, 06 1 474 9999

Online ügyfélszolgálat

www.mvmnext.hu/foldgaz/Ugyfelszolgalat
www.mvmnext.hu/aram/Ugyfelszolgalat

Írásos ügyfélszolgálat

ugyfelszolgalat@mvm.hu

MVM Next Energiakereskedelmi Zrt., 1439 Budapest, Pf. 700