A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.

Bemutatkozik a Láng család: animációs kisfilmsorozatot indít az NKM

2020. június 25.
 

Az NKM animációs kisfilmsorozatának első részében mutatja be azokat a korszerű, csekkmentes fizetési módokat, amelyekkel ügyfelei kényelmét kívánja szolgálni. Az NKM elkötelezett a környezetet kímélő szolgáltatások és fizetési megoldások mellett, amelyek a zöldebb jövő megteremtését teszik lehetővé. 
Az egyszerű számlafizetési módok közé tartozik a netbankos átutalás, az NKM Földgázappon és NKM Áramappon keresztül történő befizetés, a csoportos beszedési megbízás, illetve a másodlagos azonosítóval történő fizetés. Az NKM most ezeket a csekkmentes, kényelmes és biztonságos számlafizetési megoldásokat lépésről lépésre ismertető és népszerűsítő animációs kisfilmet készített, amely egy 8 részes filmsorozat első része.  
A digitális, önkiszolgáló ügyintézést segítő animációs filmekben egyedi, az NKM-nek rajzolt karakterek jelennek meg: ők a Láng és Fényes család tagjai – szülők, gyerekek, nagyszülők –, akik az áram- vagy gázszolgáltatás igénybevétele kapcsán olyan problémába ütköznek (pl. kifutottak az időből a papíralapú csekkbefizetéssel) vagy olyan élethelyzetbe kerülnek (pl. költözés, átírás), amelyre az NKM valamelyik kényelmi szolgáltatása a megoldás. 
Az ügyintézést megkönnyítő, interaktív NKM-szolgáltatásokat bemutató kisfilmsorozat további részeiben szó lesz egyebek között az online diktálás módjáról és a számlák tartalmáról, értelmezéséről is. 
A kisfilmsorozat első része az alábbi linkre kattintva tekinthető meg
A film az NKM weboldalán, YouTube-csatornáján, a Facebookon és az Instagramon is elérhető.