A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.

Az MVM Next az idén is segít megőrizni az otthon melegét a családoknak az ünnepi időszakban

2021. november 23.
 

Budapest, 2021. 11. 18. – Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. 2021. november 28. és 2022. január 8. között önkéntesen kikapcsolási moratóriumot hirdet a lakossági ügyfeleinek. Az elmúlt évek gyakorlatának megfelelően az MVM Csoporthoz tartozó MVM Next egyetlen lakossági ügyfelénél sem kapcsolja ki az áramot és a földgázt az ünnepi időszakban. A moratórium kihirdetésével az MVM Next szeretne hozzájárulni az ünnepekhez, hogy az a békés, családi együttlétről szóljon és minden ügyfele számára biztosított legyen az energiaellátás. 

Az MVM Next önkéntes kikapcsolási moratóriuma advent első vasárnapjától vízkereszt utánig tart, amely nemcsak a védett ügyfeleket érinti, hanem azokat a lakosokat is, akiknek 60 napon túli számlatartozása van. Azonban nem vonatkozik azon ügyfelekre, akiket már korábban kikapcsoltak a szolgáltatásból. A kikapcsolási moratórium az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-vel egyetemes szolgáltatási szerződésben álló, lakossági ügyfeleire vonatkozik, az üzleti, illetve más energiakereskedővel szerződésben álló ügyfelekre nem. 

Az MVM Next célja, hogy ügyfelei és munkatársai egészségét megóvja, ezért azt javasolja ügyfeleinek, hogy a biztonságos ügyintézés érdekében válasszák a legtöbb ügy intézésére alkalmas online ügyfélszolgálatot, a mobilapplikációt, a telefonos vagy írásos ügyfélszolgálatot, ezáltal is csökkentve a személyes érintkezések okozta kockázatot. Személyesen ügyintézésre kizárólag előzetes időpontfoglalást követően van lehetőség, továbbá az ügyfélszolgálati irodákon kötelező az orrot és szájat eltakaró maszk viselése. 

Az online ügyintézés gyors és egyszerű, ráadásul most érdemes e-számlára váltani az online ügyfélszolgálaton vagy a mobilapplikációban, mert amellett, hogy környezetbarát és kényelmes megoldás, ha ügyfeleink az idén regisztrálnak e-számlára és elmentik Mastercard bankkártyájukat,  az MVM Next egy fát ültet minden regisztráció után.