A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.

Új villamos energia árak a nem lakossági egyetemes szolgáltatásban

2022. július 7.
 

Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. által az egyetemes szolgáltatás keretében a nem lakossági ügyfelek részére értékesített villamos energia egységára 2022. július 1-jétől megváltozott a villamos energia egyetemes szolgáltatás árképzéséről szóló 4/2011. (I. 31.) NFM rendelet módosítása alapján. Ugyanezen időponttól változott a villamos energia rendszerhasználati díjak mértéke a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal 2430/2022 és 2359/2022 határozatai alapján, valamint az energiatermék jövedéki adója is. 
 
Az egyetemes szolgáltatói villamosenergia-értékesítési egységár a felhasználási helyre a villamos energiát szállító elosztói engedélyestől is függ. Az új díjszabás megtalálható társaságunk honlapján így kérjük, hogy a táblázatok közül a felhasználási hely elosztói engedélyese szerinti táblázatot nézze meg az egységárakról az alábbi hivatkozáson.