A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.

Új címen várja ügyfeleit az MVM ügyfélszolgálati irodája Kaposváron

2023. október 4.
 

Dr. Koncz Zsófia, az Energiaügyi Minisztérium miniszterhelyettese, Mátrai Károly, az MVM Csoport vezérigazgatója, Szita Károly, Kaposvár polgármestere, Gelencsér Attila, a régió országgyűlési képviselője és Dr. Bozóky Anita, az MVM Csoport kommunikációs igazgatója avatta fel ünnepélyes keretek között az MVM új ügyfélszolgálati irodáját Kaposváron.

 

A társaságcsoport elkötelezett abban, hogy hagyományos közműszolgáltatói szerepkörén túl partnerként támogassa a magyar háztartásokat és vállalatokat, ezért ügyfélkapcsolati csatornái folyamatos fejlesztésével segíti ügyfeleit a gázzal és árammal kapcsolatos ügyeik gyors és hatékony intézésében.

Mivel az idei évben már 15 ezer ügyfele intézte árammal és földgázzal kapcsolatos ügyeit a jelenlegi kaposvári ügyfélszolgálati irodában, az MVM úgy döntött, hogy október 4-től –változatlan nyitva tartással – könnyebben megközelíthető, frekventáltabb helyszínre költözteti az irodát, ami ezentúl nagyobb ügyfélszám fogadására is alkalmas lesz.

Az új iroda pontos címe: 7400 Kaposvár, Kossuth tér 5.

Nyitva tartási ideje:
Hétfő: 8:00-14:00
Kedd: 8:00-14:00
Szerda: 8:00-20:00
Csütörtök: 8:00-14:00
Péntek: 8:00-14:00

Az MVM Csoport 2022-ben a turbulens piaci környezet ellenére is sikeres évet zárt és az idei első féléves konszolidált beszámolója alapján ismét sikeres félévet tudhat maga mögött – az európai és nemzetközi energiapiac kilengései ellenére.