A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.

Új ábrák segítik az áramügyintézést májustól

2024. május 16.
 

2024 májusától új jelöléseket alkalmazunk áramfelhasználóink számára az ügyintézés megkönnyítésére. Konnektort használunk azoknál az ügyfeleinknél, akik már 2021 előtt is az MVM Next (korábbi nevén NKM Energia, illetve Démász) ügyfelei voltak, a volt Elmű-Émász ügyfelek pedig villanykapcsoló ábrával találkozhatnak a számlákon és a borítékon, valamint fokozatosan további felületeken is.

Korábbi tájékoztatásunknak megfelelően július 1-jétől az E.ON egyetemes szolgáltatásban ellátott ügyfelei számára is az MVM Next nyújtja az áramszolgáltatást. Nekik szintén a villanykapcsolót kell majd választaniuk, ahol szükséges, a telefonos ügyfélszolgálat automatáját is beleértve.

    

Ezt az újítást azért vezettük be, hogy ügyfeleink számára egyszerűbbé és gyorsabbá tegyük az ügyintézést, illetve megkönnyítsük a megfelelő ügyintéző elérését.

Reméljük, hogy ügyfeleink hamar megszokják a felhasználási helyük besorolását jelző ábrákat, így az ügyintézés, bármelyik csatornát is választják, valóban gördülékeny lesz.