A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.

Hibabejelentés

Közvetlen hibabejelentő vonal

Ezek a telefonszámok kizárólag hibabejelentésre használhatók.  Kérjük, ne ezeket a számokat hívja, ha nem hibabejelentésről van szó, hogy munkatársaink fogadhassák az élet- és vagyonvédelem érdekében bejövő hívásokat.

Ezeken a számokon az elosztók ügyfélszolgálatai a hét minden napján, egész nap fogadja a hívásokat. Kérjük Ügyfeleinket, az alábbi telefonos elérhetőségeket kizárólag hibabejelentésre használják és a területileg illetékes elosztót hívják!

A területileg illetékes elosztóhálózatot megtalálja villanyszámlája számlarészletező oldalán.

  • ELMŰ Hálózati Kft. működési területén a hibabejelentő: 06 80 38 39 40;
  • MVM Émász Áramhálózati Kft. működési területén a hibabejelentő: 06 80 42 43 44.
  • E.ON Észak-dunántúli Áramhálózati Zrt. működési területén a hibabejelentő: 06 80 533 533
  • E.ON Dél-dunántúli Áramhálózati Zrt. működési területén a hibabejelentő: 06 80 20 50 20
  • OPUS TITÁSZ Áramhálózati Zrt. működési területén a hibabejelentő: 06 80 210 310
  • MVM Démász Áramhálózati Kft. működési területén felmerülő elosztóhálózatot 06 62 565 881
     

Hálózati károkozás és az áramellátás hiányának bejelentése esetén  kérjük, készítse elő felhasználási hely azonosítóját, amelyet áramszámlája utolsó oldalán, kiemelt vastag számmal talál.


Az MVM Démász Áramhálózati Kft. és az MVM Émász Áramhálózati Kft. működési területén felmerülő közvilágítási hibát itt jelenthet be.

Az elektromos hibákat vegye komolyan! Ha a hálózatban, csatlakozó vezetéken vagy a mérőn problémát észlel, haladéktalanul hívja a területileg illetékes elosztóhálózatot!