A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.

Az üzletszabályzat és az általános szerződési feltételek

Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. egyetemes szolgáltatói villamosenergia-értékesítői tevékenységéhez üzletszabályzatot dolgozott ki, amely tartalmazza az általa végzett tevékenység kereskedelmi, elszámolási és fizetési szerződési feltételeit.

Az üzletszabályzat a Magyar Energetika és Közmű-szabályozási Hivatal jóváhagyásával lép hatályba és módosításai is csak a jóváhagyásukkal léphetnek hatályba. Abban az esetben azonban, amikor az üzletszabályzat szövegének alapját adó jogszabály megváltozik, és az üzletszabályzat szövege már nem felel meg az új jogszabályi rendelkezésnek, akkor a kötelezően alkalmazandó jogszabály rendelkezését kell figyelembe venni a jogszabály hatálybalépése után.

Az egyetemes szolgáltató üzletszabályzat M.4 mellékletében találhatóak meg a jóváhagyott általános szerződési feltételek.

Az aktuális egyetemes szolgáltatói üzletszabályzat és öt évre visszamenően a korábban hatályos üzletszabályzatok ide kattintva érhetőek el.

Vissza a közszolgáltatói információk kezdőlapra