ENERGIA PLUSZ kártya

0001.01.01

Ezúton értesítjük Önöket, hogy MKB Bank Nyrt. döntése értelmében a Bank azonnali hatállyal felfüggeszti az Energia Plusz hitelkártya értékesítését!

A 2020. március 18-án kihirdetett 47/2020 Kormányrendelet alapján a 2020. március 19. naptól új fogyasztói hitelt csak akkor helyezhet ki a Bank, ha annak THM-e nem haladja meg a jegybanki alapkamat +5%-ot (tehát jelenleg 5,9%).  Mivel ezt az idő rövidségére tekintettel a jelenlegi termékeink eltérő árazása miatt nem tudjuk biztosítani, ezért átmenetileg felfüggesztésre kerül az új hitelkártyák értékesítése.

Az értékesítés újra indításáról tájékoztatjuk Önöket.

MKB Bank Nyrt.

 

Az Energia Plusz kártya előnyei

    • Gáz- és áramszámlája összege után akár 10% pénzvisszatérítést kap minden hónapban2.
    • Minden belföldi és külföldi vásárlás után 1% pénzvisszatérítést - havonta maximum 5000 forintot - kap2.
    • A pénzvisszatérítés összege befizetésnek minősül.
    • A hitelkártya igényléséhez nem kell bankszámlát nyitnia az MKB Banknál.
    • Tetszőlegesen ütemezheti hiteltartozásának törlesztését3.

Az Energia Plusz kártya

Az Energia Plusz kártya a Nemzeti Közművek és az MKB Bank közösen kialakított - a Nemzeti Közművek lakossági ügyfeleinek szóló - hitelkártya terméke. Használatával a hitelkártyák által nyújtott klasszikus előnyök mellett, havonta akár 10%-ot takaríthat meg az NKM Energai Zrt. közüzemi szolgáltatóra leadott sikeres csoportos beszedések után (szolgáltatónként maximum havonta 1000-1000 forint összegben). 

További információval, a feltételekkel, az igényléshez szükséges benyújtandó dokumentumokkal és a hitelkártyákhoz tartozó díjakkal kapcsolatban kérjük, látogasson el a www.mkb.hu/energiaplusz oldalra, vagy hívja a TeleBANKárt 06 80 333 660-os számon.


1A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat, értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. A referencia Teljes Hiteldíj Mutató (THM) aktuális értéke a Kondíciós táblában található


2A pénzvisszatérítés nem vonatkozik a készpénzfelvételre és az egyéb csoportos beszedésekre. A részletes feltételeket a - Kondíciós lista magánszemélyek részére - Biztosíték nélküli hiteltermékek, valamint a Kondíciós lista magánszemélyek részére – Általános és speciális rendelkezések - Kondíciós Listák tartalmazzák.


3A kártyabirtokos dönti el, hogy tartozását teljes egészében visszafizeti a számlakivonaton feltüntetett határidőn belül, vagy annak csak egy részét rendezi, a fennmaradó részt pedig részletekben (ebben az esetben a fennálló tartozást kamat terheli).  A részfizetés csak akkor engedélyezett, ha tartozása meghatározott százalékát kifizeti a kártyabirtokos. Ennek minimális mértékét (5%) a szerződés rögzíti, pontos összegét a számlakivonat tartalmazza.

Általános tudnivalók

A hitelkártya szerződési feltételeit a Hitelkártya Igénylés és szerződés, a Bankszámlák vezetéséről, a betétgyűjtésről és a kapcsolódó szolgáltatásokról szóló üzletszabályzat, valamint a Kondíciós Listák tartalmazzák.

Jelen tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, csak a figyelemfelkeltést szolgálja. Az Energia Plusz kártya hitelkártya. A Bank a hitelbírálat jogát fenntartja. Az Energia Plusz kártya kibocsátója az MKB Bank Nyrt. (1056 Budapest, Váci utca 38.) Az NKM Nemzeti Közművek Zrt. (1023 Budapest, Árpád fejedelem útja 26-28.) és az NKM Plusz Kft. (1051 Budapest, Nádor utca 31.) az MKB Bank Nyrt. pénzügyi ügynöke.