Online bankkártyás fizetés

0001.01.01

Ügyfeleink online ügyfélszolgálatunkon és az MVM Next appban kényelmesen és gyorsan rendezhetik számláikat a CIB Bank biztonságos bankkártyás fizetés megoldásával. 

Az online ügyfélszolgálaton vagy az MVM Next appban válassza ki azt a számlát, amelyet online bankkártyás fizetéssel kíván rendezni.

A felületen keresztül néhány kattintással nem csak az e-számlák, hanem a papírszámlák is fizethetők. 

Internetes bankkártyás fizetéskor kötelező a kétfaktoros tranzakció-jóváhagyás, célja a kártyával történő visszaélések megakadályozása. Bankkártyaadatainak megadása mellett a fizetést banki appon keresztül vagy SMS-kód megadásával kell hitelesítenie. Kérjük, tájékozódjon bankja oldalán a hitelesítési formákról.

 

A fizetés lépései

  • Az online ügyfélszolgálaton válassza ki azt a számlát, vagy számlákat melynek összegét online bankkártyás fizetéssel kívánja rendezni.
  • A kiválasztás után átirányítjuk a CIB Bank biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez kártyaadatait meg kell adnia.
  • A kártyaadatok megadását követően a Fizetés gombra kattintva indíthatja el a tranzakciót.
  • A fizetést követően Ön visszatér az online ügyfélszolgálat oldalára, ahol a tranzakció eredményéről kap visszajelzést.
     

Elfogadott kártyák

A CIB Bank internetes fizetési rendszere a Mastercard/Maestro, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi) bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé.