Védendő fogyasztók

0001.01.01

Ügyfeleink a védelemre jogosító, külön jogszabályban meghatározott tulajdonságuk alapján kérhetik a védendő fogyasztóként történő nyilvántartásba vételt.

A lakossági fogyasztók között védendő fogyasztó lehet, aki

  • szociálisan rászoruló vagy
  • fogyatékkal élő.

Védendő fogyasztóink a vonatkozó jogszabályban megállapított bánásmódban és kedvezményekben részesülhetnek.További információkat a szociálisan rászoruló védendő fogyasztók nyilvántartásba vételéről itt, a fogyatékossággal élő védendő fogyasztók nyilvántartásba vételéről itt talál.
A nyilvántartásba vételhez, valamint a meglévő jogviszony meghosszabbításához szükséges dokumentumok a Dokumentumtárban találhatók.

Segítség fogyatékkal élő ügyfeleink számára

Fontos számunkra fogyatékkal élő ügyfeleink kényelme, célunk, hogy senkit se érjen hátrány az ügyintézés során. Ügyfélszolgálati irodáinkat akadálymentessé tettük mozgássérült ügyfeleink számára. Halláskárosult ügyfeleink egyszerűen diktálhatnak mérőállást és intézhetik földgázügyeiket online ügyintézési felületünkön és az MVM Next appban.

Szeretnénk fogyatékkal élő ügyfeleink számára a lehető legkényelmesebbé tenni szolgáltatásainkat – kérdés esetén forduljanak bizalommal írásos vagy telefonos ügyfélszolgálatunkhoz!