Átírások egyszerűbben

0001.01.01

Felhasználóváltozás (pl. költözés, bérbeadás) esetén kötelező értesíteni a szolgáltatókat, valamint kezdeményezni az átírást. Erre a felhasználóváltozástól számítva 15 nap áll rendelkezésre minden közmű (víz, villany, gáz stb.) esetén.

Az átírás szolgáltatótól függően több módon is kezdeményezhető. Az alapfolyamat a legtöbb szolgáltatónál megegyezik, de a szükséges dokumentumok és az átírás menete, átfutási ideje eltérő lehet.

E-mailben vagy postai úton kezdeményezett átírás esetén a szükséges nyomtatványok és igazolások hiányában az átírás folyamata jóval hosszabb időt vehet igénybe. Éppen ezért fontos tájékozódni a szolgáltatók speciális elvárásairól az átírás folyamatával és a szerződéskötéssel kapcsolatban.

A szolgáltatónál az átírás díjmentes, együttműködő partnerünknél azonban kedvező áron van lehetőség egy kényelmesebb megoldásra.

Átírás partnerünknél kényelmesen, kedvező áron, minden közműre

Megkönnyítheti az átírást, ha hosszadalmas tájékozódás, felesleges sorban állás és telefonálás helyett egy közvetítő cégre bízza az ügyintézést. A változásbejelentő.hu segít, hogy Ön az összes közműátírást gyorsan, egyszerre, otthona kényelméből elintézhesse.

  • Kényelmes: a szolgáltatás számítógépről, tabletről és okostelefonról is elérhető.
  • Gyors: fizetéssel együtt is csupán 10 percet vesz igénybe az ügyintézés.
  • Egyszerű: nincs szükség utánajárásra, a szükséges dokumentumok feltöltése után Önnek nincs további teendője.

ÉRDEKEL

 

Az egyes közművek speciális elvárásai az átírással kapcsolatban