Videós ügyintézés

0001.01.01

Nyitvatartás munkanapokon 08:00 - 16:00 óra között

Videós ügyfélszolgálatunk 2024. május 20-án zárva tart.  

 

A szolgáltatás használatának feltételei

  • Az ügyfél és az ügyintéző látja és hallja egymást, a beszélgetésbe más nem kaphat betekintést.
  • Ha éppen nincs szabad ügyintéző, akkor várni kell.
  • A beszélgetés megkezdése előtt a rendszer technikai ellenőrzéseket végez. Abban az esetben, ha az ügyfél valamelyik eszköze nem megfelelő, a videós ügyintézésre nincs lehetőség.

A gyors azonosításhoz az Ön felhasználóazonosító számára lesz szükség, kérjük, készítse elő utolsó gázszámláját. Ha meghatalmazottként jár el, szükség lesz a meghatalmazás bemutatására.

Felhívjuk figyelmét, hogy a videós ügyintézés akkor kezdhető meg, ha a Ön a videós ügyintézés Adatkezelési Tájékoztatójában foglaltak megismerését követően önkéntesen, egyértelműen, kifejezetten hozzájárult személyes adatai, ezen belül különösen a képfelvétel és a hangfelvétel rögzítéséhez, illetve azok MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. által történő kezeléséhez.

  A négyzet bejelölésével elismerem, hogy a videós ügyintézés Adatkezelési Tájékoztatójában foglaltakat megismertem és annak ismeretében önkéntesen, kifejezetten egyértelműen hozzájárulok személyes adataim abban foglaltak szerinti kezeléséhez, képmásom és hangom rögzítését is beleértve. A négyzet bejelölésével megadott hozzájárulásom az Általános Adatvédelmi Rendelet szerinti hozzájárulás mellett a Polgári Törvénykönyv 2:48. § (1) bekezdésében foglaltak („Képmás vagy hangfelvétel elkészítéséhez és felhasználásához az érintett személy hozzájárulása szükséges.”) szerinti hozzájárulásnak is minősül.

Videós ügyintézés indítása